Welkom bij het nieuwe persbureau van Nederland: Transparantie en Echt Nieuws!

Spread the love

Welkom bij Nieuwsverlichting!


Nieuwe Media Transparantie van het oude systeem, overbrugging naar het nieuwe systeem. Het brengen van waarheid, transparantie, eenheid, liefde, kennis, (zelf-)genezing, heling, bewustzijn, nieuwe journalistiek, trend-watching, relaties (ook met jouzelf), nieuwe vrije technologie en eenheidsbewustzijn. Het brengen van eenheid in alle rassen, culturen, religies en gilden. Het verenigen van alle verschillen. We are all one.

Drieluik-Video met onder andere, onderwerpen als: Over de huidige politiek, media, ziekte, kanker en leukemie, oorlog spinnen, angst, bankencrisis, de euro, doofpotten, de samenleving, de oude structuren van deze wereld, de nieuwe wereld, de omwenteling, de grootste ‘ shift’ die er ooit geweest op aarde. Onze oude ‘ vergeten’ kennis, over genezing, over de vrije wil van de mens. Het samenwerken met elkaar als samenleving, over een nieuwe wereld zonder grenzen, nieuwe manier van ‘ leven’ en wonen op deze aarde. Waarom wij voor de ‘ gek worden gehouden’? Waarom we worden afgezwakt en ziek gemaakt? Waarom we ‘ bang worden gemaakt’. Wat het doel is van deze geld- en machthebbende bedrijven? Waarom worden technieken voor vrije energie, ‘ gratis’ krachtcentrales etc. al duizenden jaren bij ons weggehouden? Wat kan de verandering zijn? Een verandering ten goede van zowel de politiek, de bedrijven, de machthebbers, de artsen, en de ‘ gewone’ mens: Hoe kunnen we allemaal leren van het verleden, en samen een nieuwe toekomst opbouwen?
Hoe jij als burger geïnformeerd kan blijven, en we met de hele samenleving naar een nieuwe manier van ‘ leven gaan’, waar wij allemaal nu aan (kunnen) bijdragen. Dit hoor je als burger te weten! Informeer jezelf, werk met elkaar samen. Eerst moeten we duidelijk weten waar dit is ‘ misgegaan’, daarom leg ik uit waar het al heel lang’ mis gaat’. Om terug te keren, naar de huidige situatie. Vanuit daar, na uitleg van alle knoop- en knelpunten, bespreek ik een nieuwe vorm van samenleven met elkaar, waarin iedereen (zowel bedrijven en de volksvertegenwoordiging, als de media en het volk), ‘ blij’ mee kan zijn. Dus voor alle partijen is dit goed om te kijken, door eerst te erkennen wat er mis is gegaan. Ik praat hierna in de vorm van ‘ OPlossingen’.

We are all one.

Wil je Nieuwsverlichting interviewen, over onderdelen van dit verhaal voor jouw medium, website, krant of televisie-zender? Neem contact op! Ik deel heel graag alle onderzoeken en inzichten. Ik ben beschikbaar voor het afgeven van interviews voor radio, social media en televisie. Werk jij in een organisatie die inzichten kunnen gebruiken, of een ommekeer willen bewerkstelligen ten goede van het bedrijf? Werk je bij de overheid, en wil je graag onderwerpen aankaarten ter verbetering van de genoemde punten? Geweldig! Let us work together! Together we can!

Zonder jou kunnen we ‘ niet bestaan’. Wil jij Nieuwsverlichting stimuleren, zodat we meer mensen kunnen aannemen, interviews kunnen doen, research, artikelen publiceren, video’s maken? Dit kost heel veel tijd, bloed, zweet, tranen, slapeloze nachten en energie. Maar daarvoor krijgen we ook veel licht & liefde terug. Betere camera’s, betere films, meer geld voor onderzoek en werkkrachten: We zijn afhankelijk van donaties. Wil jij dit stimuleren ten bate van de mens & het land? Heb jij zelf niet de tijd of de energie maar wil je wel op jouw manier bijdragen aan dit geheel? Dit mag anoniem! Het mag vanaf tien euro al… Dit vergt een goede redactie, een website, mankracht, betere camera’s, een editor, etc… Jij kan dit mede mogelijk maken. We hebben heel hard een tegenhanger nodig in de nieuwswereld. Je kan er vanuit gaan, dat het goed word gebruikt.

Bron: Redactie nieuwsverlichting. Email ons voor het delen van de video, interviews, lezingen etc en email ons op helenedumidi11@gmail.com

Nieuwsverlichting is een redactie van onafhankelijke journalisten waarin we deep down research afleveren, en ‘echt nieuws’, transparant nieuws. Een onafhankelijk persbureau.

* Heeft deze video jou geholpen? Wellicht heb je een bijdrage over, voor de drie lezingen die nu online staan. Op de site staat ene knop met ‘donate’

*Fantastisch nieuws: In onze navolging, als eerste journaliste in Nederland die de waarheid ‘ uit de school klapt’-publiekelijk. Nu in Duitsland: Vele mensen staan op, met waarheden! Jij kan dit ook… Hoe meer mensen in hun kracht staan, hoe meer we elkaar ook kunnen aanmoedigen hetzelfde te doen.

We zien je graag terug en word lid van onze youtube en Facebook pagina!

Team Persbureau Nieuwsverlichting